Meer dan 300 inzendingen zijn ingestuurd voor de wedstrijd het #mooistebospaadje van Nederland. De jury heeft de nominaties in zowel de categorie jeugd als volwassenen bekendgemaakt.

De jury bestaande uit schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn, vrijwillig boswachter regio Brabant en bekende twitteraar Frans Kapteijns en bioloog en natuurfotograaf Edo van Uchelen hadden de moeilijke maar leuke taak om alle ruim 300 #mooistebospaadje foto’s te bekijken en te beoordelen. Na lang beraad zijn de genomineerden en winnaars in zowel de categorie jeugd (t/m 18 jaar) als volwassenen bekend.

De winnaars van de 1e, 2e en 3e prijs van beide categorieën zijn op 5 juli bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking en opening van de tentoonstelling #mooistebospaadje op De Barkel in Wierden waar alle genomineerde foto’s tussen de bomen hangen op doeken van zo’n 120 x 100 cm.

WINNAARS

Categorie volwassenen:

  1. Mariska Kwee – Caught in a minute in a dream that I had 〰 ❤ Somewhere else❤Indians❤🎶 – locatie Ede;
  2. Jeroen Schouten – Lush – locatie Apeldoorn;
  3. Bert ten Brink – Winter in het Bos – locatie Hilversum.

Categorie jeugd:

  1. Roos – Lievelingspaadje langs de beek;
  2. Mats & Syrah – #mooistebospaadje;
  3. Vincente & Wouter – Dit maakt mij blij.

TENTOONSTELLING
De tentoonstelling “#mooistebospaadje van Nederland” is op De Barkel te bezichtigen van vrijdag 6 juli tot en met zondag 16 september 2018. De openingstijden zijn van 07.00 tot 21.00 uur, ook in het weekend.

Het adres van Pleisterplaats De Barkel is Hexelseweg 52B (let op de B is belangrijk, tussen 52 en 52B ligt 1 kilometer) 7641 PR Wierden.

Hieronder kan je alle foto’s van de winnaars en nominaties bekijken, te beginnen bij de categorie volwassenen.

Categorie jeugd: